/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Urmăreşte Goodwood Speedweek, poate singurul eveniment din acest an cu cele mai multe maşini la un loc

16 octombrie 2020, ora 17:17

Anul 2020, din cauza pandemiei de COVID-19 la nivel global, a fost unul ratat pentru organizatorii de evenimente auto. Patronii aceluiaşi Salon Auto de la Beijing, amânat din primăvară şi încheiat acum câteva zile, au fost unii dintre cei care au prins la curaj şi au oferit producătorilor locuri pentru a-şi arăta produsele, iar vizitatorilor ceva mai mult decât simple imagini afişate pe ecrane, la distanţă.

În contextul celor spuse, aflaţi că acum câteva ore a început un eveniment cu adunarea şi participarea mai multor maşini, însă fără public.

Cei care administrează celebrul Festival de Viteză de la Goodwood, care a fost anulat în acest an, alături de Goodwood Revival, au decis totuşi să facă ceva pentru fani, dar şi pentru a marca câteva evenimente, plus lansări de maşini, precum au făcut-o deja cei de la Ford cu Mustang Mach 1. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram