Anul 2020, din cauza pandemiei de COVID-19 la nivel global, a fost unul ratat pentru organizatorii de evenimente auto. Patronii aceluiaşi Salon Auto de la Beijing, amânat din primăvară şi încheiat acum câteva zile, au fost unii dintre cei care au prins la curaj şi au oferit producătorilor locuri pentru a-şi arăta produsele, iar vizitatorilor ceva mai mult decât simple imagini afişate pe ecrane, la distanţă.

În contextul celor spuse, aflaţi că acum câteva ore a început un eveniment cu adunarea şi participarea mai multor maşini, însă fără public.

Cei care administrează celebrul Festival de Viteză de la Goodwood, care a fost anulat în acest an, alături de Goodwood Revival, au decis totuşi să facă ceva pentru fani, dar şi pentru a marca câteva evenimente, plus lansări de maşini, precum au făcut-o deja cei de la Ford cu Mustang Mach 1. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!