Nuntă cu final trist în Israel, după ce poliția a descins la petrecere, dând buzna peste invitați. Familia a fost acuzată că nu a respectat măsurile de carantină impuse pentru stoparea răspândirii noului coronavirus. Momentele au fost surprinse şi au ajuns imediat virale. În imagini se poate observa cum unii nuntași sunt târâți afară, iar alții sunt plini de sânge.

Altercațiile cu oameni legii au durat minute bune și s-a lăsat cu rețineri de persoane.

Familia a acuzat autorităţile că au avut un comportament violent faţă de invitaţi, susţinând în acelaşi timp că au fost respectate toate normele de singuranţă impuse.

Israelul a fost prima ţară din lume care a revenit, pe 18 septembrie, la starea de urgenţă, după ce numărul cazurilor de coronavirus a început să crească alarmant. Astfel, au fost impuse noi restricții la nivel național, între care limitarea până la zece a numărului de persoane care se află în spații închise și până la 20 în spații deschise. De la începutul pandemiei, Israel a înregistrat peste 300 de mii de îmbolnăviri. 2 mii de persoane au murit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!