/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Nuntă cu final trist în Israel după ce poliția a descins. Invitații au fost târâți afară

missing
16 octombrie 2020, ora 22:53

Nuntă cu final trist în Israel, după ce poliția a descins la petrecere, dând buzna peste invitați. Familia a fost acuzată că nu a respectat măsurile de carantină impuse pentru stoparea răspândirii noului coronavirus. Momentele au fost surprinse şi au ajuns imediat virale. În imagini se poate observa cum unii nuntași sunt târâți afară, iar alții sunt plini de sânge.

Altercațiile cu oameni legii au durat minute bune și s-a lăsat cu rețineri de persoane.

Familia a acuzat autorităţile că au avut un comportament violent faţă de invitaţi, susţinând în acelaşi timp că au fost respectate toate normele de singuranţă impuse.

Israelul a fost prima ţară din lume care a revenit, pe 18 septembrie, la starea de urgenţă, după ce numărul cazurilor de coronavirus a început să crească alarmant. Astfel, au fost impuse noi restricții la nivel național, între care limitarea până la zece a numărului de persoane care se află în spații închise și până la 20 în spații deschise. De la începutul pandemiei, Israel a înregistrat peste 300 de mii de îmbolnăviri. 2 mii de persoane au murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram