Mâncând zeamă. Așa a apărut deputata Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Alla Dolință, la ședința de joi, 15 octombrie, a Comisiei juridice, numiri și imunități.

La ședința Comisiei juridice, numiri și imunități, care se desfășoară online, deputata PSRM, Alla Dolință s-a aflat într-o cafenea. Pe tot parcursul ședinței, aceasta a vorbit la telefon, iar la un moment dat, aleasa poporului a apărut în cameră mâncând zeamă, în timp ce colegii săi discutau pe subiectul privind sistemul public de pensii.

Momentul a fost întrerupt de președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, colegul de partid al acesteia, Vasile Bolea care i-a spus poftă bună și a rugat-o să-și deconecteze camera video. Ulterior, aleasa poporului și-a cerut scuze de la colegi și a deconectat camera.

Vasile Bolea, președintele comisiei juridice, numiri și imunități:Poftă bună. Au mai rămas cinci minute până la sfârșitul ședinței. Deconectați camera”.

Alla Dolință, deputată PSRM: „Scuze”.


Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!