De aproape două săptămâni, în fiecare zi v-am vorbit despre un vin sau o vinărie din Republica Moldova. Astăzi vă prezentăm Apriori Glera Brut, dar și vom povesti un pic despre toată gama de vinuri spumante de la Apriori Wine. Creat din soiul nobil Glera, cu aromă de mere și flori de câmp și un echilibru perfect dintre gustul proaspăt și perlajul fin, acest spumant este dovada incontestabilă a excelenței.

Vinul spumant brut (sec) este produs prin metoda Charmat din struguri Glera (Prosecco), recoltați în zona de sud a Moldovei, mai exact din regiunea vitivinicolă Valul lui Traian. Este caracterizat printr-o astringență fină și are o culoare pai-verzuie. Se servește ca aperitiv la gustări și deserturi, se combină bine cu fructele de mare și diverse brânzeturi. Temperatura de servire: +6°C…+8°C.

Anul 2020, este pentru Apriori Wine un an al noutăților. Cu multă îndrăzneală și curaj, compania sparge tiparele și lansează un produs nou pentru piața noastră: spumant în cutie metalică – CAN. Glera brut (sec) este unul din cele trei spumante Apriori îmbuteliate în acest timp de ambalaj. Alături de Muscat alb dulce și Muscat rose dulce, Glera brut (sec) este produs prin metoda Charmat (ASTI), din aceeași materie primă din care se produce și spumantul Apriori Glera în sticle clasice de 750 ml. Recipientele CAN au volumul de 250 ml și preț în jur de 20 lei per bucata.

În producere se utilizează o linie de îmbuteliere aparte pentru acest tip de ambalaj, adaptată pentru lucru cu specialiști din Italia.

De ce CAN-urile? Pentru că astfel, compania Apriori Wine promovează ideea că un spumant bun poate fi servit nu doar de sărbători sau cu ocazii speciale. Poți să te bucuri de gustul fin al spumantelor Apriori în fiecare zi, fără să fii nevoit să cumperi 750 ml, ci doar 250 ml. Apriori Wine nu încurajează consumul excesiv de alcool, în schimb susține consumul moderat și calitativ, astfel sunt atrași și consumatorii de băuturi alcoolice răcoritoare, cum ar fi berea și alte băuturi slab alcoolice.

Cei de la Apriori Wine sunt convinși că în detalii, perseverență și muncă se ascunde gustul autentic, misiunea lor fiind să te identifici cu vinurile Apriori Wine, să le „trăiești” și împărtășești. Tocmai de asta au ales sloganul „Apriori – pentru că ne ești drag” — un omagiu adus vouă, ambasadorii vinurilor Apriori Wine.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!