Unul dintre evenimentele din programul Goodwood Speedweek, care se desfăşoară acum şi live, a fost o adunare unică a 50 de modele Range Rover diferite. Acestea au luat parte la o paradă în jurul Goodwood Motor Circuit pentru a sărbători 50 de ani de Range Rover.

Un amestec eclectic de Range Rover-uri din ultima jumătate de secol a format parada pentru a comemora aniversarea specială, de la maşini clasice originale până la o ambulanță modificată sau o autospecială 6×6 pentru stingerea incendiilor.

Cel mai interesant este că parada a fost condusă în jurul celebrului circuit de două vehicule emblematice. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!