/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Horoscop de weekend. Probleme în familie pentru unele zodii, cheltuieli neprevăzute pentru altele

17 octombrie 2020, ora 08:51

Weekendul începe bine pentru unele zodii. Se vor lua decizii importante, se vor cheltui bani, dar va fi loc și de relaxare.

BERBEC În acest weekend nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie, pentru o decizie importantă. Şi stelele cred că trebuie să te mai gândeşti şi să vezi dacă soluţia îţi este favorabilă. Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te – este singura soluţie de evitare a stresului cotidian, soluţie chiar încurajată de sistem. Oamenii care se distrează, nu fac politică! Duminică ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare târzie de toamnă. Perioada de timp a acestui weekend este numai bună pentru inceperea unui mic proces de planificare, de ordonare a vieţii şi operei tale. Dacă nu te-ai apucat deja să faci curăţenie, potrivit capital.ro.

TAUR Gânduri de sezon rece te bântuie în weekend. Dar, ceva te obsedează şi te împiedică să ai linişte. Adună-te, concentrează-te, relaxează-te şi lasă ideile fixe, trebuie să te relaxezi. Sâmbătă, cu o conjunctură complexă, ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică. Poţi să întâlneşti o persoană deosebită sau să te distrezi. Întâlnirile îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

GEMENI Eşti pe cale să culegi roadele unui aranjament pe care l-ai plănuit de mult. Numai că în acest weekend nu iese chiar cum vrei tu şi va trebui să mai dai dovadă de isteţime şi elocvenţă. Gemenii au, în acest weekend, mai multe ocazii să iasă în evidenţă. Totuşi o bună parte din Gemeni trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Weekendul acesta trezeşte o bruscă dorinţă de excursii şi călătorii, vremea pare a fi frumoasă. Mercur, planeta ta guvernantă, face şi unele aspecte favorabile. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de „relaţii publice”, sau, să începi alte „relaţii personale”.

RAC Cauţi în toate direcţiile, te concentrezi cât poţi, dar soluţia problemelor cu care te confrunţi este încă departe. Încearcă mereu, schimbă metoda, pentru că pierzi când nu mai încerci! În acest weekend eşti într-o perioadă binecuvântată, de la bine la foarte bine. Cam tot ce iţi propui, iţi iese – asta pentru că dai dovada de mult realism si bun simţ. Stelele avantajeaza in mod special activităţile de recreare, distracţiile – legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii. Nu că ar fi foarte scumpe, dar sunt importante în filosofia distracțiilor! Netul este anonim şi dubios, adevărata informaţie o găseşti tot dintr-o carte, sigur, o poţi descărca de pe net! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, o să dobândeşti mai multe avantaje.

LEU Crezi că cineva nu te evaluează corect şi ai dreptate. Motivul este invidia şi nu prea ai cum să lupţi cu ea. În weekend păstrează-ţi calmul. Nu ai nimic de pierdut, aşteaptă, pândeşte! O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Mai mult comicării decat lucruri serioase. Aşa că poţi pleca undeva, cumva, cu primul tren din gara ca să laşi totul în urma ta, măcar pentru o zi, sau două. Dacă poţi, nu ezita, pleacă! Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară în oraș, sau o petrecere instant, la un prieten cu curte și mulți căței!

FECIOARĂ Ai de câştigat ceva, poate în registrul sentimental, dar depinde de tine să ai succes şi să nu dai naştere la interpretări. Reuşita este aproape sigură, condiţile sunt răbdarea şi discreţia! Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar. Asta inseamnă că trebuie să faci o cheltuială neprevazută. Retrage-te astăzi, ca să câştigi mâine! Dacă ai probleme în dragoste nu este indicat să le discuţi in acest weekend, mai gândeşte-te. Perioada, totuşi, îţi este este favorabilă.

BALANŢĂ Eşti tentat să cheltuieşti mai mult, fiind doar o descărcare din cauza unei instabilitaţi emoţionale trecatoare. Încearcă să găseşti catharsisul de care ai nevoie, poate puţină mişcare! Nu da cu împrumut bani, nu lua cu împrumut, ocoleşte cazinourile şi casele de pariuri. Weekendul este favorabil, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Dacă vrei să ai dreptate, să prevalezi, aceasta este ziua! Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Nu ai grijă, o să te descurci şi de data aceasta. Conjunctura complexă, vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbări, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie.

SCORPION Sâmbătă descurajezi potenţialii ostili printr-un calm periculos şi un zâmbet veninos. Duminică, ai dreptate să fii gata de luptă, viaţa nu e un parc de distracţii, dar cred că exagerezi! Nu te lăsa copleşit de rutină, căută să te distrezi cu ceva nou în acest weekend şi să legi noi prietenii. Poate distracţia are şi o parte educativă, poate noua cunoştiinţă îţi oferă informaţii noi. Ceea ce însă te enerveză enorm sunt bârfele şi intrigile. Majoritatea bârfelor şi intrigilor nu se fac din răutate ci din prostie şi mahalagism, aşa că nu te enerva în mod disproporţionat şi inutil.

SĂGETĂTOR Toţi oamenii fac plăcere, unii prin prezenţa lor, alţii prin absenţă, spune o vorbă din Orient. Încearcă, în weekend, să fii calm şi politicos. Sunt favorizate numai activităţile de rutină. Poate fi o sărbătoare a unui dragălaş şi foarte iubit membru junior al familiei. Pentru un procent dintre nativi, sâmbăta este un bun prilej să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot pleca de acasă, perspectiva se îmbunătăţeşte într-un mod spectaculos, pentru că relaxarea este un bun sfetnic. Perioada este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii umane, sociale.

CAPRICORN Economia ta de weekend este mai mult păguboasă. Ceea ce câştigi prin tandreţe şi vorbe bune, pierzi mai mult din cauză că eşti zgârie-brânză! Comportă-te normal, fii cumpătat, nu zgârcit! Seară de sâmbătă deosebită în compania celor dragi. Nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale, cea cu perfecționismul ca să nu vezi întregul, capcana. Deschide bine de tot ochii, mai ales la relaţiile tale sociale! Pe de alta parte vremea frumoasă te invită la ţară, poate şi pentru o aprovizionare direct de la producător. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, relaţiilor verificate – te poți simţi foarte bine in compania lor!

VĂRSĂTOR Weekend favorabil lucrurilor importante. Sâmbăta incepe bine şi creezi optimism în jurul tau şi de aceea eşti bine primit. Duminică este o zi favorabila! Nu aborda, însă, nimic sentimental. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes cel putin in acest weekend! Sâmbătă, trudeşti din greu la o realizare, dai un examen care poate fi şi o apriţie-şoc la o petrecere – în orice caz este vorba de un termen, de trecerea unui obstacol. În această perioadă este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă. Evită, de asemenea, orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul.

PEŞTI Sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă – sunt posibile unele întâlniri întâplătoare cu prieteni vechi, dar neglijaţi. Tot sâmbăta probabil ca te duci la cumpăraturi, duminică o să vrei să faci puţină curațenie în casă şi în suflet. Totuşi, sâmbătă ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme de relaţii umane, poate în familie. Nu lasa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi. Intai fă-ti un plan, apoi acţionează cu chibzuinţă. Sfârşitul weekendului, adică duminică seara te gasește în activitate, în orice caz muncind cu dedicaţie şi spor la ceva. O plăcintă, la cuptor?

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram