/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

McLaren şi MSO au pregătit o livrea Gulf admirabilă pentru exclusivistul Elva

missing
17 octombrie 2020, ora 10:41

Un alt debut la Goodwood SpeedWeek! Producătorul de supercaruri de lux McLaren Automotive a marcat premiera lui McLaren Elva cu o temă (livrea) Gulf pregătită de MSO, marcând astfel o relaţie reînnoită dintre McLaren și marca Gulf Oil. Acesta este un alt exemplu al modului în care desenele din istoria cursei McLaren inspiră clienții moderni ai mărcii.

McLaren și Gulf au confirmat recent un nou parteneriat care reînnoiește o uniune istorică între cele două mărci, una care a luat naștere în anii 1960, un deceniu când ambele companii au făcut primele incursiuni în motorsport.

Branding-ul Gulf a apărut pe mașinile Can-Am, de Formula 1 și Indy Car ale McLaren din 1968 până în 1973. Două decenii mai târziu, exemplare McLaren F1 GTR, conduse de echipa GTC, au purtat faimoasa livrea în cursele GT globale, inclusiv Le Mans. Citeşte articolul mai departe şi admiră automobilul într-o galerie de imagini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram