Este un lucru firesc. Ieri am simțit că avem justiție în țară. Declarația îi aparține directorului Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Anatol Ciubotaru, după ce a fost restabilit în funcție.  

„Este un lucru absolut firesc, după toată mizeria care s-a întâmplat în ultima perioadă. După 47 de ani de muncă, activând ca medic chirurg, după ce am activat și peste hotare, cu invenții la nivel european, nimic nu au luat în considerare. M-au pus la perete pentru că am făcut teste medicilor”, a declarat Anatol Ciubotaru pentru tv8.md.

Ieri am simțit că avem justiție în țară. Eu nu știu cine sunt acești oameni care au luat decizia, dar aș vrea să le mulțumesc, nu atât pentru mine, care sunt deja la pensie, dar pentru generațiile tinere. Cu toate acestea, nu cred că acei care m-au demis să cedeze atât de simplu. Vom vedea”, a mai spus Anatol Ciubotaru.

Amintim că, ieri Colegiul civil, comercial şi de contencios administrativ lărgit al Curţii Supreme de Justiţie l-a restabilit în funcție pe Anatol Ciubotaru, directorul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Decizia este irevocabilă.

Precizăm că, Anatol Ciubotaru a fost eliberat din funcția de director al Spitalului Clinic Republican în luna martie, după ce a fost declarată stare de urgență în țară. Motivul ar fi fost că patru medici de la SCR au fost testați într-un laborator privat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!