/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un polițist din Chișinău, atacat în plină stradă. Poliţia oferă detalii despre ce s-a întâmplat ieri seara

missing
17 octombrie 2020, ora 15:10

Un polițist din Chișinău a fost atacat în plină stradă de către un bărbat, în timpul aplanării unui conflict. În câteva secunde, agresorul a fost pus la pământ, ulterior intervenind și câțiva cetățeni care treceau prin preajmă.

Incidentul a avut loc în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei. Polițistul se deplasa de la serviciu spre domiciliu, în afara orelor de lucru, fiind angajat în cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică.

„Polițistul a observat un conflict în stradă, respectiv a intervenit pentru a aplana conflictul, iar o persoană aflată în stare de ebrietate avansată a atacat polițistul. Acesta fiind într-o formă fizică foarte bună l-a imobilizat din prima pe agresor, în ajutorul său au venit și cetățenii prezenți acolo”, a declarat Diana Fetco, ofițerul de presă al Inspectoratul General al Poliției, pentru tv8.md.

Ulterior, la fața locului a venit un echipaj al poliției care a exportat agresorul la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram