Un polițist din Chișinău a fost atacat în plină stradă de către un bărbat, în timpul aplanării unui conflict. În câteva secunde, agresorul a fost pus la pământ, ulterior intervenind și câțiva cetățeni care treceau prin preajmă.

Incidentul a avut loc în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei. Polițistul se deplasa de la serviciu spre domiciliu, în afara orelor de lucru, fiind angajat în cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică.

„Polițistul a observat un conflict în stradă, respectiv a intervenit pentru a aplana conflictul, iar o persoană aflată în stare de ebrietate avansată a atacat polițistul. Acesta fiind într-o formă fizică foarte bună l-a imobilizat din prima pe agresor, în ajutorul său au venit și cetățenii prezenți acolo”, a declarat Diana Fetco, ofițerul de presă al Inspectoratul General al Poliției, pentru tv8.md.

Ulterior, la fața locului a venit un echipaj al poliției care a exportat agresorul la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!