/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ceartă cu final tragic la Florești. Un bărbat și-a ucis consăteanul după ce a chefuit cu acesta

missing
18 octombrie 2020, ora 15:40

Ceartă cu final tragic la Florești. Un bărbat de 55 de ani a decedat după ce s-a certat cu un consătean de-al său. Potrivit Poliției, incidentul a avut loc aseară, în raionul Florești.

Apelul la 112 a parvenit de la un bărbat care a anunțat că găsit o persoană decedată. Polițiștii susțin că la domiciliul bărbatului de 56 ani, unde locuia temorar un alt bărbat de 45 ani a venit în ospeție un consătean, de 55 ani, care au consumat băuturi alcoolice. Între doi dintre bărbați s-a iscat o ceartă și bărbatul de 45 de ani i-a aplicat leziuni corporale celui de 55 de ani. În urmă loviturilor primite, acesta din urmă a decedat.

Bărbatul agresor a plecat într-o direcție necunoscută. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la expertiza medico-legală.

La scurt timp bărbatul a fost reținut și-a recunoscut vina. Pe cazul dat a fost pornita cauza penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram