/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Deocamdată singurul segment al Autostrăzii Moldovei ar putea fi dat în folosință deja la primăvară

missing
18 octombrie 2020, ora 17:20

Asociația Pro Infrastructură prezintă stadiul lucrărilor la deocamdată singurul segment de autostradă din Moldova – centura Municipiului Bacău, în lungime de 16 kilometri.

Lucrările la Variante de Ocolire Bacău, primul segment din Autostrada Moldovei (A7) se apropie de finalizare, deși termenul contractual este ianuarie 2022!

În prezent stadiul lucrărilor executate de asocierea Spedition UMB – Tehnostrade este de aproximativ 85%, existând deja strat de asfalt de uzură pe circa 7 km din cei 16 ai secțiunii de autostradă. Citeşte continuarea şi vezi cum arată drumul filmat cu o dronă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram