Accident teribil la Drochia. Un automobil s-a răsturnat după ce a ieșit la depășire și nu a menținut distanța laterală de mașina pe care o depășea. Șoferul automobilului, în vârstă de 28 de ani, a decedat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Drochia, accidentul a avut loc ieri, în localitatea Ochiul Alb din raionul Drochia. Șoferul automobilului de model Opell Corsa a ieșit la depășire, dar nu a menținut distanța laterală necerasă și s-a cionit de mașina Seat Ibiza pe care o depășea.

În urma impactului, automobilul Seat Ibiza a derapat de pe carosabil și s-a ciocnit de un pilon, iar mașina Opell Corsa s-a inversat.

Conducătorul Opell Corsa și pasagerul de 26 ani au fost preluați de Echipa de Salvare și transportați la Spitalul Raional Drochia. În urma traumelor primite, tânarul de 28 ani a decedat în drum spre spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!