/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Două mașini, făcute zob la Drochia. Șoferul unui automobil a murit în drum spre spital

missing
18 octombrie 2020, ora 10:08

Accident teribil la Drochia. Un automobil s-a răsturnat după ce a ieșit la depășire și nu a menținut distanța laterală de mașina pe care o depășea. Șoferul automobilului, în vârstă de 28 de ani, a decedat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Drochia, accidentul a avut loc ieri, în localitatea Ochiul Alb din raionul Drochia. Șoferul automobilului de model Opell Corsa a ieșit la depășire, dar nu a menținut distanța laterală necerasă și s-a cionit de mașina Seat Ibiza pe care o depășea.

În urma impactului, automobilul Seat Ibiza a derapat de pe carosabil și s-a ciocnit de un pilon, iar mașina Opell Corsa s-a inversat.

Conducătorul Opell Corsa și pasagerul de 26 ani au fost preluați de Echipa de Salvare și transportați la Spitalul Raional Drochia. În urma traumelor primite, tânarul de 28 ani a decedat în drum spre spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram