Ninsoare ca în mijlocul iernii pe Transfăgărășan. Cea mai înaltă șosea din România a fost acoperită cu un strat consistent de zăpadă.

Stratul de zapada este din ce în ce mai mare, iar drumarii nu au facut față, astfel că circulația rutieră a fost închisă astăzi, 18 octombrie, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

Temperatura în timpul nopţii a scăzut în zona înaltă a Transalpinei şi devenit negativă, astfel că precipitaţiile s-au transformat în ninsoare. După ce a nins toată noaptea, ieri dimineaţa era un decor de basm, de iarnă autentică, deşi este doar jumătatea lunii octombrie.

Foto: Facebook/Stâna Ştefanu

Foto: Facebook/Stâna Ştefanu

Foto: Facebook/Stâna Ştefanu

Foto: Facebook/Stâna Ştefanu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!