Intersecție periculoasă sau problematică? Din nou a avut loc în această după amiază un accident la intersecţia bd. Dacia cu strada Hristo Botev – Trandafirilor.

Impactul a creat dificultăţi în circulaţie, însă nu asta a fost cel mai grav, ci duritatea contactului dintre cele două automobile, fapt care a dus la spitalizarea unei persoane.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 12:30. La faţa locului s-a stabilit că au fost accidentate două automobile de marcă Renault. Află mai multe din articolul complet cu imagini video de la faţa locului, de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!