/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Veste proastă! Cine îşi va lăsa maşina lângă piaţa de flori de pe strada Bodoni şi-ar putea-o găsi apoi la Truşeni

18 octombrie 2020, ora 17:04

Planurile autorităţilor şi dispoziţiile semnate în această primăvară intră uşor în vigoare! Amintim că din 1 martie 2020 se interzice parcarea unităților de transport pe străzile din zona centrală a orașului, unde circulă transportul public (troleibuze și autobuze).

Regimul restricționat pentru parcarea mașinilor personale, pe trotuar și pe partea carosabilă, vizează în special: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin, str. Alexei Mateevici, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, str. Constantin Tănase, bd. Grigore Vieru și str. Kiev.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va revizui și va modifica, până la finele anului 2020, proiectele de organizare a circulației rutiere pe fiecare stradă de tranzit, luând în considerare aplicarea regimului restricționat de parcare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram