Planurile autorităţilor şi dispoziţiile semnate în această primăvară intră uşor în vigoare! Amintim că din 1 martie 2020 se interzice parcarea unităților de transport pe străzile din zona centrală a orașului, unde circulă transportul public (troleibuze și autobuze).

Regimul restricționat pentru parcarea mașinilor personale, pe trotuar și pe partea carosabilă, vizează în special: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin, str. Alexei Mateevici, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, str. Constantin Tănase, bd. Grigore Vieru și str. Kiev.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va revizui și va modifica, până la finele anului 2020, proiectele de organizare a circulației rutiere pe fiecare stradă de tranzit, luând în considerare aplicarea regimului restricționat de parcare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!