/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Accident nocturn în centrul Capitalei. Un Porsche a fost la un pas să se tamponeze în monumentul Ștefan cel Mare

missing
18 octombrie 2020, ora 09:28

Accindent aproape de miezul nopții, în centrul Chișinăului. O mașină de model Porsche a urcat pe scările platformei unde este amplasat monumentul Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Capitalei. 

Din imaginile publicate de internauți se vede că mașina este puțin avariată, iar la fața locului au fost mai multe echipaje de poliție.

Potrivit Poliției, șoferul de 32 de ani mergea pe bulevardul Ștefan cel Mare și a virat la stânga, pe strada Bănulescu-Bodoni și a pierdut controlul volanului, tamponându-se în scările platformei unde este instalat monumentul.

Conducătorul auto riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

În urma accidentului rutier nimeni nu a avut de suferit.

Antenție, urmează imagini cu limbaj licențiat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram