Și-a cumpărat permisul de conducere și a încercat să treacă frontiera cu el. Un moldovean, care circula pe ruta internațională Polonia-Republica Moldova, este cercetat penal pentru că și-a perfectat ilegal documentul. Cazul a fost sesizat de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva. 

În calitate de pasager era un locuitor al raionului Șoldănești în vârstă de 33 ani. În timpul verificărilor, printre obiectele personale a fost depistat un permis de conducere cu semne vizibile de falsificare, care ar fi eliberat de către autoritatea națională. La verificarea documentului s-au depistat indici necaracteristici, inclusiv lipsa elementelor de protecție.

Audiat, bărbatul a recunoscut că și-a perfectat actul, acum trei ani, prin intermediul unui necunoscut, contra sumei de 350 de euro.

Ca urmare, permisul de conducere a fost remis către laboratorul tehnico-juridic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!