Vremea începe uşor să se strice. Până va cădea prima zăpadă în afara zonelor montane, temperaturile vor scădea în termometre, iar umezeala va fi resimțită tot mai mult.

Aceste două lucruri sunt un motiv pentru care condusul trebuie să aibă loc cu o prudență mai mare, deoarece combinaţia lor cu suprafeţele carosabile poate duce la situaţii neprevăzute care vă pot băga în spital, ori mai rău.

Clipul ataşat acestui articol este dovada clară că nu trebuie să vă angajaţi în depăşiri bruşte, cu atât mai mult neregulamentare, dacă nu ştiţi cum se poate comporta automobilul dvs. în astfel de situaţii şi nu îl puteţi stăpâni în situaţii de risc. Citeşte continuarea şi vezi imaginile propriu-zise, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!