/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ghinion de la o luni. Un şofer îşi va găsi maşina murdară de ulei de motor

missing
19 octombrie 2020, ora 10:20

Ziua de luni a început prost pentru un şofer din capitală. Cineva s-a răzbunat crunt pe acesta pentru că şi-a lăsat automobilul într-un loc cel mai probabil neregulamentar sau nepermis.

S-ar crede că acesta a mai fost avertizat anterior, însă răbdarea cuiva a ajuns până la limită, dacă tot s-a decis să se facă asta.

Acest Opel Agila a fost stropit din cap până-n picioare cu un lichid de culoare neagră, care, după cum ne-am putut da seama şi noi, dar am primit şi confirmarea de la autorul fotografiei, este ulei uzat de motor! Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram