/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Metoda prin care limita de viteză impusă pe toate maşinile noi Volvo poate fi scoasă

missing
19 octombrie 2020, ora 15:59

Din mai 2020, toate maşinile noi produse de Volvo sunt echipate cu un limitator care le face să nu poată atinge o viteză maximă mai mare de 180 de km/h. Producătorul auto suedez a luat această decizie din motive de siguranță, deoarece se așteaptă să reducă la zero rata mortalității în mașinile sale în cazul unui accident rutier.

Unii fani Volvo au acceptat această mişcare cu înțelegere, în timp ce alții au fost dezamăgiți. Dar nu a trecut nici jumătate de an că deja se anunţă o metodă de a scoate acest limitator!

Atelierul german de tuning Heico Sportiv, orientat doar pe modificarea maşinilor de marcă Volvo şi Polestar mai nou, se oferă să instaleze la cerere un software special în acest sens. Citeşte articolul mai departe şi vezi o listă de preţuri, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram