Din mai 2020, toate maşinile noi produse de Volvo sunt echipate cu un limitator care le face să nu poată atinge o viteză maximă mai mare de 180 de km/h. Producătorul auto suedez a luat această decizie din motive de siguranță, deoarece se așteaptă să reducă la zero rata mortalității în mașinile sale în cazul unui accident rutier.

Unii fani Volvo au acceptat această mişcare cu înțelegere, în timp ce alții au fost dezamăgiți. Dar nu a trecut nici jumătate de an că deja se anunţă o metodă de a scoate acest limitator!

Atelierul german de tuning Heico Sportiv, orientat doar pe modificarea maşinilor de marcă Volvo şi Polestar mai nou, se oferă să instaleze la cerere un software special în acest sens. Citeşte articolul mai departe şi vezi o listă de preţuri, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!