Un avion al companiei Fly One, cu 173 de pasageri la bord, care ieri a decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău și urma să aterizeze în Sharm el-Sheikh, s-a reîntors la Chișinău, din cauza unei posibile defecțiuni. Informația a fost confirmată, pentru TV8, de Valeria Dumitriu, PR manager al companiei.

„Zborul charter 5325 spre Sharm El Sheikh operat de Compania Aeriană FLYONE a decolat ieri dimineața conform orarului la ora 9.00, de pe Aeroportul Internațional Chișinău. După câteva minute de zbor, la aproximativ 500 de metri altitudine, când se declașează sistemul de presurizare a aeronavei, piloții au primit de la sol o avertizare privind o posibilă defecțiune a sistemului de presurizare. Conform protocoalelor, piloții au fost nevoiți să revină pe Aeroportul Internațional Chișinău, pentru a nu pune în pericol viața pasagerilor și a echipajului. Aceștia au mai zburat deasupra teritoriului Republicii Moldova circa o oră pentru a arde o parte din combustibil și a ajunge astfel, la masa admisibilă pentru aterizare”, a declarat Valeria Dumitriu.

Toți cei 173 de pasageri aflați la bord, cât și echipajul, nu au avut de suferit. Aterizarea s-a produs în condiții de maximă siguranță. Pasagerii au decolat din nou spre Sharm El Sheikh la ora 14:00, cu o altă aeronavă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!