/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Update pentru Tesla Model 3 pentru gama anului 2021. Ce este nou

missing
19 octombrie 2020, ora 12:15

Tesla Model 3 a beneficiat de un update pentru gama anului 2021. Deşi cam ar fi timpul pentru un facelift, amintim că Elon Musk este categoric împotriva unor astfel de actualizări pe care producătorii auto clasici le fac odată la patru ani pentru o generaţie de model.

Ce este nou: Caroseria a fost lipsită în totalitate de elemente cromate, acestea fiind înlocuite cu unele negre. Noi sunt şi ferestrele cu geam dublu.

Au apărut noi modele de jante la alegere, de 18, 19 şi 20 de inci respectiv (ultimele doar pentru Model 3 Performance). Citeşte articolul mai departe, cu preţuri, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram