auto

Cum ar fi să descoperi Moldova cu un Moskvici-2140? Băieţii de la Soviet Classic Garage fac asta precum ar fi în anii ’80

20 octombrie 2020, ora 13:34
Distribuie:

Membri ai clubului local Soviet Classic Garage, care este format din proprietari de automobile sovietice clasice (după cum poate v-aţi dat seama), au început să exploreze ţara nostră cu un Moskvici-2140 care este într-o stare excepţională la anii săi.

În contextul pandemiei nu prea este unde de ieşit cu automobilul personal în străinătate, astfel încât acest sedan va fi pus la încercare pe drumurile locale.

Drept punct de pornire s-a ales nordul Republicii Moldova, un teritoriu care ne-a convins şi pe noi cu frumuseţile sale ascunse, de exemplu în cadrul proiectului Tribut Moldovei sau prin Test Drive-urile noastre. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate fotografiile disponibile, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram