/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cum rămâne cu apelul la 112? Foarte mulţi localnici ai Chişinăului ar face la fel pentru a da lecţii şoferilor

missing
20 octombrie 2020, ora 11:53

Din numeroasele postări care le-am văzut de-a lungul ultimilor ani pe Facebook, în grupuri locale din Republica Moldova, unde mulţi concetăţeni se implică în a comenta situaţii în care maşina cuiva a fost vandalizată pentru că a parcat aiurea, se creează impresia că locuim într-o societate în care domină indiferenţa şi caracterul de vandal al multora.

Dacă ar fi să citiţi comentariile recente de aiciaici şi aici, de exemplu, vă puteţi convinge că afirmaţia de mai sus este una adevărată.

Peste 70-80% din comentatori au dat de înţeles că ar face la fel, adică ar deteriora sau vandaliza într-un mod similar maşina cuiva care a lăsat-o neregulamentar sau într-un loc incomod în opinia lor sau nepermis din punct de vedere legal. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram