Din numeroasele postări care le-am văzut de-a lungul ultimilor ani pe Facebook, în grupuri locale din Republica Moldova, unde mulţi concetăţeni se implică în a comenta situaţii în care maşina cuiva a fost vandalizată pentru că a parcat aiurea, se creează impresia că locuim într-o societate în care domină indiferenţa şi caracterul de vandal al multora.

Dacă ar fi să citiţi comentariile recente de aiciaici şi aici, de exemplu, vă puteţi convinge că afirmaţia de mai sus este una adevărată.

Peste 70-80% din comentatori au dat de înţeles că ar face la fel, adică ar deteriora sau vandaliza într-un mod similar maşina cuiva care a lăsat-o neregulamentar sau într-un loc incomod în opinia lor sau nepermis din punct de vedere legal. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!