Lombardia amenință să devină din nou un mega focar de coronavirus. Într-o singură săptămână, între 12 și 19 octombrie, numărul pacienților internați a crescut cu 145%, iar al celor care ajung la terapie intensivă, cu 126%, scrie digi24.ro.

Odată cu noul val de infectări vine și valul de restricții. Astfel, după ora 18, în nicio zonă publică nu se mai pot consuma alimente sau băuturi, restaurantele se închid la ora locală 24, iar cluburile de noapte și discotecile nu mai pot funcționa.

De asemenea, de joi, între miezul nopții și 5 dimineața, vor fi restricții de circulație. De sâmbătă, vor fi interzise și activitățile sportive, cu excepția profesioniștilor.

Măsurile din Lombardia sunt valabile, deocamdată, până pe 6 noiembrie. În ultimele zile, la nivelul întregii Italii s-au înregistrat peste 10.000 de cazuri noi, zilnic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!