/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Lombardia amenință să devină din nou focar de coronavirus. Numărul pacienților internați a crescut cu 145%

20 octombrie 2020, ora 15:11

Lombardia amenință să devină din nou un mega focar de coronavirus. Într-o singură săptămână, între 12 și 19 octombrie, numărul pacienților internați a crescut cu 145%, iar al celor care ajung la terapie intensivă, cu 126%, scrie digi24.ro.

Odată cu noul val de infectări vine și valul de restricții. Astfel, după ora 18, în nicio zonă publică nu se mai pot consuma alimente sau băuturi, restaurantele se închid la ora locală 24, iar cluburile de noapte și discotecile nu mai pot funcționa.

De asemenea, de joi, între miezul nopții și 5 dimineața, vor fi restricții de circulație. De sâmbătă, vor fi interzise și activitățile sportive, cu excepția profesioniștilor.

Măsurile din Lombardia sunt valabile, deocamdată, până pe 6 noiembrie. În ultimele zile, la nivelul întregii Italii s-au înregistrat peste 10.000 de cazuri noi, zilnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram