Noua Toyota GR Yaris a câștigat laude de la unul dintre piloţii de raliu de top din lume, după ce Elfyn Evans a stat în spatele volanului compactei la Goodwood SpeedWeek.

Evans și-a schimbat mașina obișnuită Toyota Yaris WRC pentru a se ocupa de debutul public în Marea Britanie, la etapa de raliuri special pregătită în cadrul Goodwood SpeedWeek, a noului model, unde a servit drept vehiculul “zero” pentru a verifica cursul fiecărei curse.

“Este un automobil grozav, unul care îţi oferă foarte multă distracție și care chiar se simte ca o mașină de raliu în miniatură. Am condus mai multe hatchback-uri fierbinţi în viaţa mea, dar nu şi o “omologare specială” de genul acesteia și vă pot spune că sunt foarte, foarte impresionat. Este un fel de experiență de conducere brută, dar cel mai bun lucru este că e o mașină pe care o poți folosi zi de zi, apoi te joci cu setările pentru a o face ca o mașină de raliu autentică”, a declarat pilotul. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce dinamică are, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!