/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noua Toyota GR Yaris a debutat la Goodwood Speedweek, însă o versiune mai fierbinte se pregăteşte

missing
20 octombrie 2020, ora 16:52

Noua Toyota GR Yaris a câștigat laude de la unul dintre piloţii de raliu de top din lume, după ce Elfyn Evans a stat în spatele volanului compactei la Goodwood SpeedWeek.

Evans și-a schimbat mașina obișnuită Toyota Yaris WRC pentru a se ocupa de debutul public în Marea Britanie, la etapa de raliuri special pregătită în cadrul Goodwood SpeedWeek, a noului model, unde a servit drept vehiculul “zero” pentru a verifica cursul fiecărei curse.

“Este un automobil grozav, unul care îţi oferă foarte multă distracție și care chiar se simte ca o mașină de raliu în miniatură. Am condus mai multe hatchback-uri fierbinţi în viaţa mea, dar nu şi o “omologare specială” de genul acesteia și vă pot spune că sunt foarte, foarte impresionat. Este un fel de experiență de conducere brută, dar cel mai bun lucru este că e o mașină pe care o poți folosi zi de zi, apoi te joci cu setările pentru a o face ca o mașină de raliu autentică”, a declarat pilotul. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce dinamică are, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram