/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noul Lotus Evija a debutat dinamic la Goodwood SpeedWeek. Ascultă ce sunete produce în mers

20 octombrie 2020, ora 17:52

Noul hipercar electric Lotus Evija şi-a făcut debutul său dinamic şi public în cadrul Goodwood SpeedWeek în acest weekend. Evija a fost în acțiune pe circuitul istoric și a luat parte la o varietate de activități cu cifră octanică ridicată, inclusiv Supercar Run.

Trei exemplare pre-producție au fost aduse la SpeedWeek, unul complet finisat în Solaris Yellow, iar altele două într-un negru combinat cu inserţii aurii, amintind astfel de livreaua istorică pe care o purtase Lotus pe unele maşini din trecut.

Prototipurile prezintă, de asemenea, o imagine stilizată a celebrului circuit West Sussex, însoțită de cuvintele “Lotus x Goodwood: Creând istorie din 1948” – recunoscând anul apariţiei primei mașini Lotus și cel când a avut loc primul eveniment motorsport de la Goodwood. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram