Noul hipercar electric Lotus Evija şi-a făcut debutul său dinamic şi public în cadrul Goodwood SpeedWeek în acest weekend. Evija a fost în acțiune pe circuitul istoric și a luat parte la o varietate de activități cu cifră octanică ridicată, inclusiv Supercar Run.

Trei exemplare pre-producție au fost aduse la SpeedWeek, unul complet finisat în Solaris Yellow, iar altele două într-un negru combinat cu inserţii aurii, amintind astfel de livreaua istorică pe care o purtase Lotus pe unele maşini din trecut.

Prototipurile prezintă, de asemenea, o imagine stilizată a celebrului circuit West Sussex, însoțită de cuvintele “Lotus x Goodwood: Creând istorie din 1948” – recunoscând anul apariţiei primei mașini Lotus și cel când a avut loc primul eveniment motorsport de la Goodwood. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!