Goodwood SpeedWeek a sărbătorit cei 70 de ani de Formula 1 printr-o paradă de mașini spectaculoase din istoria sportului, dar şi iconice.

Totul, Cooper-ul cu ajutorul căruia regretatul Sir Stirling Moss a câştigat la Monaco, până la un Mercedes-Benz EQ Hybrid W08 aproape nou, s-a putut vedea pe circuitul local celebrând cele şapte decenii de existenţă a reginei motorsportului.

McLaren MP4/6 și sonorul său Honda V12 a fost la fel de asurzitor, pe cât de plăcut, dar nu mulţi s-au putut aştepta să vadă două mașini F1 din 2009, Brawn BGP 001 și Ferrari F60, în strânsă succesiune pe circuitul Goodwood. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!