BMW introduce ediţia First Edition pentru SUV-urile sale BMW M Competition de top – X5 şi X6. Comenzile sunt deschise de acum pentru cele două automobile, producţia lor fiind limitată global la câte doar 250 de exemplare pentru fiecare model.

O veste bună, care ne-a fost confirmată de către dealerul BMW de la Chişinău, este că maşinile s-ar putea comanda şi în ţara noastră! Peste maxim două săptămâni abia sunt aşteptate nişte preţuri, astfel încât persoanele interesate ar face bine să ţină un contact cu centrul BMW Moldova.

Puterea superioară, setea de evoluţie şi stilul extravagant permit noilor BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition să-şi croiască un loc unic pe şoselele mapamondului. Atributele lor de performanţă stabilesc noi standarde, iar acum ridică din nou ştacheta în ceea ce priveşte exclusivitatea. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!