Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce și-a ucis în bătaie tatăl. Acesta a fost fost plasat în arest pentru 30 de zile. 

În timpul audierilor, acesta și-a recunoscut vina, spunând că în momentul când și-a bătut tatăl era în stare de ebrietate.

„Urmare a investigațiilor întreprinse la fața locului de către forțele de ordine, s-a stabilit că suspectul în vârstă de 40 de ani care este și fiul victimei locuiau împreună. După ce au consumat alcool, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia individul i-a aplicat mai multe lovituri cu mâinile și picioarele în regiunea capului, dar și pe suprafața corpului”, se arată într-un comunicat.

Învinuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani. Anterior, acesta a mai fost condamnat pentru furt.

Pe 8 octombrie curent, cadavrul bărbatului a fost descoperit de fiica lui care a și anunțat poliția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!