/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tragedie la Peresecina. Un pieton și-a găsit sfârșitul în mijlocul drumului, fiind lovit de o mașină

missing
20 octombrie 2020, ora 12:47

Un bărbat de 53 de ani a decedat aseară, după ce a fost tamponat de un automobil. Impactul a avut loc în localitatea Peresecina, raionul Orhei. Potrivit Poliției, conducătorul a fugit de la fața locului după ce a comis accidentul. Mașina a fost găsită la scurt timp în curtea unor blocuri din apropiere.

Oamenii legii au fost sesizați aseară, la ora 20.29. Potrivit Poliției, accidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din satul Peresecina.

Polițiștii au constatat că automobilul implicat în accident este de marca VAZ din 2106, de culoare neagră, care la scurt timp a fost găsit în ograda unor blocuri din apropiere de către angajații INSP.

Totodată, oamenii legii au stabilită identitatea și au depistat șoferul automobilului care s-a dovedit a fi un bărbat cu vârsta de 46 de ani.

Serviciul de urgență a constatat decesul pietonului cu vârsta de 53 de ani. Șoferul fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul de tip „Drager” s-a constatat că nu era în stare de ebrietate. Totuși, i-au fost prelevate și probele biologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram