/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un bărbat a ajuns la Spitalul Raional Cantemir, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren

missing
20 octombrie 2020, ora 21:44

Un bărbat de 53 de ani a ajuns la Spitalul Raional Cantemir, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren. Accidentul a avut loc pe 20 octombrie, în apropiere de satul Porumbești, raionul Cantemir. 

Poliția a fost alertată în jurul orei 17:15. Oamenii legii spun că accidentul s-a produs din motiv că având câmp limitat din dreapta, șoferul nu s-a asigurat când s-a angajat să traverseze calea ferată.

Mașina a fost lovită de către un tren marfar care se deplasa din orașul Cantemir spre orașul Iargara, raionul Leova. Șoferul a fost transportat la spital în stare de șoc. Bărbatului i-a fost acordat ajutorul medical. Acesta nu a fost internat în spital.

Atât conducătorul auto cât și mașinistul nu se aflau sub influența alcoolului. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi cercetate și stabilite de către angajații Inspectoratul de Poliție Cantemir.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram