/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Zece ani de producţie hibridă. Peste 75000 de maşini au părăsit fabrica Porsche din Leipzig

20 octombrie 2020, ora 10:50

Flexibilitatea a fost întotdeauna o caracteristică a Porsche în Leipzig. Fabrica auto se pregăteşte în prezent pentru integrarea de maşini complet electrice cu a cincea fază de extindere.

Mobilitatea electrică nu este un concept cu totul nou pentru Porsche Leipzig. Prima maşină hibridă a Porsche – Cayenne S Hybrid – a ieșit de pe linia de producție anume acolo în 2010. Compania a fost pionierul noului teren prin introducerea tehnologiei inovatoare, marcând un nou capitol în istoria platformei de producţie din Saxonia.

“Uzina din Leipzig a demonstrat cel mai înalt grad de flexibilitate prin integrarea automobilelor hibride în linia de producție existentă. De-a lungul anilor următori, Porsche a evoluat de la un pionier tehnologic până la singurul producător din segmentul premium care oferă trei modele plug-in hybrid în același timp”, spune Albrecht Reimold, membru al Comitetului Executiv pentru Producție și Logistică al Porsche AG. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram