/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Adele va prezenta „Saturday Night Live”. Ar putea fi o strategie de promovare a unui nou album

missing
21 octombrie 2020, ora 09:57

După o pauză de mai mulţi ani, Adele revine în lumea spectacolului ca prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune americane „Saturday Night Live” (SNL), suscitând zvonuri privind lansarea unui nou album, relatează EFE.

Cântăreaţa britanică a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice sâmbăta, 24 octombrie, o ştire pe care multe publicaţii au interpretat-o ca pe o strategie de promovare a unui nou album, după aclamatul „25”, lansat în 2015, scrie Agerpres.

Adele, câştigătoare a 15 premii Grammy, nu a mai participat la o emisiune televizată din anul 2016.

„Sunt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare! Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Adele a reamintit că în urmă cu 12 de ani, când încă era o necunoscută în Marea Britanie, a cântat la „Saturday Night Live” câteva piese din albumul său de debut „19”, cu care a devenit populară, înainte de a atinge celebritatea cu al doilea album, „21”.

Prin urmare, după trei ani de absenţă, pare momentul oportun pentru prezentarea unui nou album aflat în lucru şi care ar putea avea titlul „30”, conform tradiţiei de a-şi intitula lansările discografice în funcţie de vârsta pe care o are.

Faptul că producătorul Ricky Reed, care a colaborat cu artişti precum Lizzo şi Leon Bridges, dar nu şi cu Adele, a salutat anunţul cântăreţei britanice a făcut să crească presupunerile privind o lansare surpriză a noului album toamna aceasta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram