După o pauză de mai mulţi ani, Adele revine în lumea spectacolului ca prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune americane „Saturday Night Live” (SNL), suscitând zvonuri privind lansarea unui nou album, relatează EFE.

Cântăreaţa britanică a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice sâmbăta, 24 octombrie, o ştire pe care multe publicaţii au interpretat-o ca pe o strategie de promovare a unui nou album, după aclamatul „25”, lansat în 2015, scrie Agerpres.

Adele, câştigătoare a 15 premii Grammy, nu a mai participat la o emisiune televizată din anul 2016.

„Sunt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare! Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Adele a reamintit că în urmă cu 12 de ani, când încă era o necunoscută în Marea Britanie, a cântat la „Saturday Night Live” câteva piese din albumul său de debut „19”, cu care a devenit populară, înainte de a atinge celebritatea cu al doilea album, „21”.

Prin urmare, după trei ani de absenţă, pare momentul oportun pentru prezentarea unui nou album aflat în lucru şi care ar putea avea titlul „30”, conform tradiţiei de a-şi intitula lansările discografice în funcţie de vârsta pe care o are.

Faptul că producătorul Ricky Reed, care a colaborat cu artişti precum Lizzo şi Leon Bridges, dar nu şi cu Adele, a salutat anunţul cântăreţei britanice a făcut să crească presupunerile privind o lansare surpriză a noului album toamna aceasta.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!