/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

BMW Group lansează cea mai mare operațiune de Remote Software Upgrade din istoria companiei

missing
21 octombrie 2020, ora 17:28

Din nou, BMW îşi subliniază rolul de lider în digitalizare cu noul Remote Software Upgrade. Cu cea mai mare şi mai amplă actualizare din istoria producătorului premium, peste 750.000 de automobile din lumea întreagă vor primi cea mai recentă versiune a sistemului de operare BMW 7.0 (versiunea 07/20).

De asemenea, este cea mai mare actualizare over-the-air lansată vreodată de un constructor european şi singura de acest gen anunţată de un producător auto.

Actualizarea include funcţii noi, extinse şi îmbunătăţite, precum BMW Maps, Google Android Auto şi eDrive Zones. Noua versiune de software este disponibilă pentru clienţii din Germania din 19 octombrie şi ulterior, treptat, în alte ţări din Europa în următoarele săptămâni. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce include update-ul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram