Din nou, BMW îşi subliniază rolul de lider în digitalizare cu noul Remote Software Upgrade. Cu cea mai mare şi mai amplă actualizare din istoria producătorului premium, peste 750.000 de automobile din lumea întreagă vor primi cea mai recentă versiune a sistemului de operare BMW 7.0 (versiunea 07/20).

De asemenea, este cea mai mare actualizare over-the-air lansată vreodată de un constructor european şi singura de acest gen anunţată de un producător auto.

Actualizarea include funcţii noi, extinse şi îmbunătăţite, precum BMW Maps, Google Android Auto şi eDrive Zones. Noua versiune de software este disponibilă pentru clienţii din Germania din 19 octombrie şi ulterior, treptat, în alte ţări din Europa în următoarele săptămâni. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce include update-ul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!