/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ce maşini pot desena chinezii în 2020 sau cum a fost la Salonul Auto de la Beijing

missing
21 octombrie 2020, ora 12:13

Beijing Motor Show sau Auto China este o expoziție auto desfășurată bienal la Beijing, China, începând cu 1990. Este un eveniment de talie internaţională, practic cel mai mare de pe cea mai mare piaţă auto de pe glob.

În acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, spre deosebire de multe altele la care mai mergem şi noi în Europa, acesta a fost amânat din aprilie, nu însă şi anulat! Ediţia din 2020 a fost totuşi organizată între 26 septembrie şi 5 octombrie curent, în ciuda bolii care circulă prin lume.

Şi parcă a tunat şi le-a adunat. Cel puţin 100 de premiere naţionale şi internaţionale au debutat acolo, câteva dintre care le-am relatat şi noi, însă scopul acestui articol este de a vă arăta unele dintre ele, cele concepute local, parcă fiind realizate în timpul impasului din cauza COVID-19. Citeşte articolul mai departe şi vezi tot conținutul foto/video disponibil, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram