Beijing Motor Show sau Auto China este o expoziție auto desfășurată bienal la Beijing, China, începând cu 1990. Este un eveniment de talie internaţională, practic cel mai mare de pe cea mai mare piaţă auto de pe glob.

În acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, spre deosebire de multe altele la care mai mergem şi noi în Europa, acesta a fost amânat din aprilie, nu însă şi anulat! Ediţia din 2020 a fost totuşi organizată între 26 septembrie şi 5 octombrie curent, în ciuda bolii care circulă prin lume.

Şi parcă a tunat şi le-a adunat. Cel puţin 100 de premiere naţionale şi internaţionale au debutat acolo, câteva dintre care le-am relatat şi noi, însă scopul acestui articol este de a vă arăta unele dintre ele, cele concepute local, parcă fiind realizate în timpul impasului din cauza COVID-19. Citeşte articolul mai departe şi vezi tot conținutul foto/video disponibil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!