/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un tânăr din Taraclia cu arsuri de gradul II-III, transportat de urgență cu elicopterul SMURD la Chișinău

21 octombrie 2020, ora 15:20

Un tânăr de 23 ani a fost transportat de urgență, miercuri, 21 octombrie, cu un elicopter SMURD de la Taraclia la Chișinău. Pacientul, care a suferit arsuri de gradul II-III pe 60% din suprafața corpului a fost preluat și transportat la Centrul Republican de Leziuni Termice din Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Intervenția echipei SMURD Galați a avut loc în această dimineață. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, după ce a suferit arsuri de gradul II-III pe 60% din suprafața corpului, tânărul de 23 de ani a fost transportat la instituția medicală din Chișinău pentru îngrijiri medicale urgente.

Pe parcursul zborului, pacientul a fost supravegheat de medici și paramedici. La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde tânărul a fost preluat de o echipa a Serviciului Republican Aviasan și internat la Centrul Republican de Leziuni Termice.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 aceasta este a douăzecea intervenție aero -medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram