Un tânăr de 23 ani a fost transportat de urgență, miercuri, 21 octombrie, cu un elicopter SMURD de la Taraclia la Chișinău. Pacientul, care a suferit arsuri de gradul II-III pe 60% din suprafața corpului a fost preluat și transportat la Centrul Republican de Leziuni Termice din Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Intervenția echipei SMURD Galați a avut loc în această dimineață. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, după ce a suferit arsuri de gradul II-III pe 60% din suprafața corpului, tânărul de 23 de ani a fost transportat la instituția medicală din Chișinău pentru îngrijiri medicale urgente.

Pe parcursul zborului, pacientul a fost supravegheat de medici și paramedici. La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde tânărul a fost preluat de o echipa a Serviciului Republican Aviasan și internat la Centrul Republican de Leziuni Termice.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020 aceasta este a douăzecea intervenție aero -medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!