Horoscop Berbec – 21 octombrie 2020: Astăzi debutează o perioadă de câteva luni bune în care sunt posibile tot felul de complicații legate de banii câștigați prin efort propriu. Este important să îți păstrezi încrederea în sine intactă.

Horoscop Taur – 21 octombrie 2020: Începe o lungă perioadă în care va trebui să te confrunți zi de zi cu propriile frici, temeri, îndoieli și nesiguranțe. Este important să fii curajos și să păstrezi măsura în tot ce faci.

Horoscop Gemeni – 21 octombrie 2020: Afecțiunile cronice pot deveni o problemă reală, care să îți afecteze nu doar munca, ci și viața de zi cu zi. În lunile următoare pot să apară situații pe care nu le vei putea controla mai deloc.

Horoscop Rac – 21 octombrie 2020: O umbră se așază peste cercul de prieteni, cunoscuți, rude nu foarte apropiate. Va fi mai greu să ajungi aproape de acești oameni, dar nu imposibil și nu vei regreta că ai făcut acele eforturi.

Horoscop Leu – 21 octombrie 2020: Ai putea să-ți pătezi singur numele, prin decizii proaste, lăcomie sau gesturi neinspirate care vor fi foarte greu de reparat. Perioada următoare poate lăsa urme adânci asupra vieții tale profesionale.

Horoscop Fecioară – 21 octombrie 2020: Călătoriile, planurile de viitor și alte ambiții personale vor trebui evaluate cu mare atenție în lunile următoare. Tot ce are o bază șubredă se va prăbuși ca un castel de nisip.

Horoscop Balanță – 21 octombrie 2020: Urmează o perioadă în care ar fi bine să acorzi o atenție mai mare investițiilor, economiilor, să-ți plătești datoriile la timp și să nu neglijezi buna administrare a bunurilor pe care ți le-au încredințat alții.

Horoscop Scorpion – 21 octombrie 2020: Lunile următoare pot aduce fel de fel de situații care pot părea obstacole în calea intențiilor tale legate de clarificarea situației din relația de cuplu. De fapt, ele te vor duce mai aproape de rezultatul dorit.

Horoscop Săgetător – 21 octombrie 2020: Pot să apară probleme de sănătate, poate și pe fondul unui volum de muncă mai mare. Relațiile cu cei din mediul de la serviciu pot fi serios umbrite de anumite probleme, greu de rezolvat.

Horoscop Capricorn – 21 octombrie 2020: În lunile care vin, plăcerile devin pasiuni, pasiunile se pot transforma în patimi și din acest șir de exagerări te poți alege cu daune majore în relațiile cu cei dragi și cu buzunarul gol.

Horoscop Vărsător – 21 octombrie 2020: Va fi mai greu să-ți găsești liniștea, locul și rolul în familie o perioadă destul de lungă, începând de astăzi. Dar din toată această zbatere pot să iasă și multe lucruri bune.

Horoscop Pești – 21 octombrie 2020: Relațiile cu cei din anturajul apropiat vor fi umbrite destul de serios în lunile următoare. Dar va veni și momentul clarificărilor, după ce se va risipi această ceață deasă.

Libertatea 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!