Noul Genesis G70 facelift a debutat într-un final în Coreea de Sud şi va fi un rival destoinic pentru BMW Seria 3 şi compania, mai ales când va ajunge în Europa.

Cel mai accesibil model din gama mărcii s-a schimbat la interior şi la exterior în stilul modelelor mai mari şi mai scumpe Genesis, iar prezenţa a până la 373 CP sub capotă îl face destul de interesant.

Modelul a beneficiat de o parte frontală şi posterioară revizuită, prin adăugarea unei noi bare de protecţie, a unui nou capac al portbagajului, al unui nou set de faruri LED cu semnătura Quad Lamps, a unei noi grile de radiator Crest Grille, a unor noi stopuri şi noi terminaţii de eşapament, care diferă în dependenţă de versiune. Citeşte continuarea şi află cât costă o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!