/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

O limuzină GAZ-14 Chaika, utilizată în trecut de baronul romilor de la Soroca, este de vânzare

missing
21 octombrie 2020, ora 11:18

O limuzină GAZ-14 Chaika, fiind în proprietate şi utilizată pe vremuri de însuşi baronul romilor de la Soroca Arturi Cerari, este de vânzare!

Automobilul este încă pe roţi, are un tren de rulare funcţional şi a păstrat şi perechea de plăcuţe cu numere de înmatriculare mai speciale.

Potrivit datelor din anunţ, maşina cu şapte locuri pentru pasageri şi produsă în anul 1984, are un parcurs de doar 80.000 de km. Sub capotă se menţionează că are un motor diesel de 3.7 litri, care trimite toată puterea pe puntea din spate prin intermediul unei cutii de viteze manuale. Citeşte articolul mai departe şi află cât se cere în schimb, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram