O limuzină GAZ-14 Chaika, fiind în proprietate şi utilizată pe vremuri de însuşi baronul romilor de la Soroca Arturi Cerari, este de vânzare!

Automobilul este încă pe roţi, are un tren de rulare funcţional şi a păstrat şi perechea de plăcuţe cu numere de înmatriculare mai speciale.

Potrivit datelor din anunţ, maşina cu şapte locuri pentru pasageri şi produsă în anul 1984, are un parcurs de doar 80.000 de km. Sub capotă se menţionează că are un motor diesel de 3.7 litri, care trimite toată puterea pe puntea din spate prin intermediul unei cutii de viteze manuale. Citeşte articolul mai departe şi află cât se cere în schimb, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!