/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Noul Hyundai i20, acum şi în versiune de top N

missing
21 octombrie 2020, ora 13:19

Precum nu a avut nici echiparea N Line, anterioara generaţie nu a existat nici într-o versiune fierbinte N. Acum însă le are pe ambele! Modelul i20 N a celor de la Hyundai a fost prezentat!

Hyundai spune că este un hot-hatch făcut cu experienţa sa acumulată cu modelul i20 WRC, care participă în campionatul de raliuri WRC şi cu ajutorul căruia s-a ridicat titlul anul trecut.

Modelul include bodykit-ul exterior, lansat pe echiparea N Line, însă uşor diferit. Drept accente se folosesc inserţii în culoarea Tomato Red. Încă o deosebire ar fi garda la sol coborâtă cu 10 mm, terminaţia ovală a eşapamentului, dar şi noul spoiler care şi-a făcut apariţia peste lunetă. Află mai multe, dar şi ce ascunde sub capotă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram