Precum nu a avut nici echiparea N Line, anterioara generaţie nu a existat nici într-o versiune fierbinte N. Acum însă le are pe ambele! Modelul i20 N a celor de la Hyundai a fost prezentat!

Hyundai spune că este un hot-hatch făcut cu experienţa sa acumulată cu modelul i20 WRC, care participă în campionatul de raliuri WRC şi cu ajutorul căruia s-a ridicat titlul anul trecut.

Modelul include bodykit-ul exterior, lansat pe echiparea N Line, însă uşor diferit. Drept accente se folosesc inserţii în culoarea Tomato Red. Încă o deosebire ar fi garda la sol coborâtă cu 10 mm, terminaţia ovală a eşapamentului, dar şi noul spoiler care şi-a făcut apariţia peste lunetă. Află mai multe, dar şi ce ascunde sub capotă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!