/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ambii piloţi ai Haas F1 Team au anunţat că o părăsesc la finele acestui sezon

22 octombrie 2020, ora 13:24

Kevin Magnussen (pilot danez, 28 de ani) și Romain Grosjean (pilot francez, 34 de ani) se vor despărți de echipa Haas F1 la finalul Campionatului Mondial de Formula 1 din 2020!

Grosjean este alături de echipa americană din 2016, Magnussen semnând un an mai târziu. Un asemenea parteneriat pentru o perioadă atât de lungă de timp se mai poate vedea în prezent doar în echipa Mercedes-AMG, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas fiind colegi la fel din 2017.

Grosjean s-a remarcat chiar de la debutul său în cadrul echipei Haas – francezul a finisat pe locul 6 în Marele Premiu al Australiei, în 2016. Ulterior, a putut urca şi pe locul cinci în cursa din Bahrain. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram