Kevin Magnussen (pilot danez, 28 de ani) și Romain Grosjean (pilot francez, 34 de ani) se vor despărți de echipa Haas F1 la finalul Campionatului Mondial de Formula 1 din 2020!

Grosjean este alături de echipa americană din 2016, Magnussen semnând un an mai târziu. Un asemenea parteneriat pentru o perioadă atât de lungă de timp se mai poate vedea în prezent doar în echipa Mercedes-AMG, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas fiind colegi la fel din 2017.

Grosjean s-a remarcat chiar de la debutul său în cadrul echipei Haas – francezul a finisat pe locul 6 în Marele Premiu al Australiei, în 2016. Ulterior, a putut urca şi pe locul cinci în cursa din Bahrain. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!