/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

BMW introduce primul program de bonusuri din lume pentru posesorii de maşini PHEV

missing
22 octombrie 2020, ora 09:34

BMW Group continuă sprijinirea consistentă a mobilităţii electrice. Prin BMW Points, primul program din lume de fidelizare pentru conducătorii automobilelor plug-in hybrid, compania creează recompense suplimentare pentru cota tot mai mare de condus electric în traficul de zi cu zi.

Condusul pur electric – prin urmare fără emisii locale – este recompensat cu BMW Points. Conducătorul este creditat cu un punct pentru fiecare kilometru condus doar în mod electric, iar prin utilizarea acestuia în zonele definite ca zone BMW eDrive, este recompensat cu puncte duble.

Puncte acumulate pot fi transformate ulterior într-un credit care poate fi valorificat la staţiile de încărcare publică BMW Charging. În acest fel, conducătorii unui model BMW plug-in hybrid pot contribui activ la reducerea emisiilor CO2 şi noxe în oraşe, în timp ce reduc suplimentar şi costul de funcționare al automobilului lor. Vezi cum funcţionează programul, dar şi alte detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram