BMW Group continuă sprijinirea consistentă a mobilităţii electrice. Prin BMW Points, primul program din lume de fidelizare pentru conducătorii automobilelor plug-in hybrid, compania creează recompense suplimentare pentru cota tot mai mare de condus electric în traficul de zi cu zi.

Condusul pur electric – prin urmare fără emisii locale – este recompensat cu BMW Points. Conducătorul este creditat cu un punct pentru fiecare kilometru condus doar în mod electric, iar prin utilizarea acestuia în zonele definite ca zone BMW eDrive, este recompensat cu puncte duble.

Puncte acumulate pot fi transformate ulterior într-un credit care poate fi valorificat la staţiile de încărcare publică BMW Charging. În acest fel, conducătorii unui model BMW plug-in hybrid pot contribui activ la reducerea emisiilor CO2 şi noxe în oraşe, în timp ce reduc suplimentar şi costul de funcționare al automobilului lor. Vezi cum funcţionează programul, dar şi alte detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!