/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dacia a lansat în România cel mai scump Duster, sub forma unui pickup

22 octombrie 2020, ora 14:24

La exact doi ani de la prezentarea prototipului, Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster de nouă generaţie, o maşină dezvoltată în colaborare cu Romturingia.

Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1.65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Totuşi, modelul este disponibil doar cu un singur rând de scaune, pentru şofer şi un pasager. Pentru comparaţie Renault Oroch, care era făcut pe baza vechiului Duster, avea cabină dublă şi benă. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram