/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Cum un moldovean a încercat să plece în UE cu circa 10 mii de țigarete

missing
22 octombrie 2020, ora 13:02

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a încercat să tăinuiască țigările, învelindu-le în folie de staniol. Acesta spera că metoda dată îl va ajuta să „camufleze” țigaretele, astfel încât scanarea bagajului să nu dea niciun rezultat.

În pofida încercărilor sale, procedura de scanare nu a fost necesară. Funcționarii vamali au remarcat comportamentul suspect al bărbatului și l-au rugat să prezinte spre control bunurile pe care le transportă.

În cadrul verificărilor, vameșii au depistat, în bagajele de mână, circa 10 000 de țigarete ”Rothmans”, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Potrivit oamenilor legii, bunurile urmau să fie comercializate pe piața neagră a Uniunii Europene

Drept urmare, țigările au fost confiscate, iar cercetările pe caz continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram