Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a încercat să tăinuiască țigările, învelindu-le în folie de staniol. Acesta spera că metoda dată îl va ajuta să „camufleze” țigaretele, astfel încât scanarea bagajului să nu dea niciun rezultat.

În pofida încercărilor sale, procedura de scanare nu a fost necesară. Funcționarii vamali au remarcat comportamentul suspect al bărbatului și l-au rugat să prezinte spre control bunurile pe care le transportă.

În cadrul verificărilor, vameșii au depistat, în bagajele de mână, circa 10 000 de țigarete ”Rothmans”, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Potrivit oamenilor legii, bunurile urmau să fie comercializate pe piața neagră a Uniunii Europene

Drept urmare, țigările au fost confiscate, iar cercetările pe caz continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!