Horoscop Berbec – 22 octombrie 2020: S-ar putea să fi acumulat deja o anumită oboseală și să refuzi astăzi să mai intri în jocul unor apropiați care au chef să facă planuri de viitor. E un lucru bun, dacă ești sincer până la capăt.

Horoscop Taur – 22 octombrie 2020: Reușești să treci peste problemele care îți distrag atenția de obicei, dar tot există riscul să fii tulburat de anumite neînțelegeri, frici sau supărări acumulate.

Horoscop Gemeni – 22 octombrie 2020: S-ar putea să te surprindă și pe tine anumite reacții de-ale tale și de ale celor apropiați. Din toate acestea, vei încerca să desprinzi anumite informații, dar nu e cazul să te grăbești.

Horoscop Rac – 22 octombrie 2020: Relațiile cu cei din anturaj sunt o sursă permanentă de frustrare, dar poate și pentru că ai prea multe așteptări de la ei. Poate nu ar strica să ajustezi aceste pretenții sau să renunți la ele de tot.

Horoscop Leu – 22 octombrie 2020: Cauți să te asociezi cu persoane care promit mult, dar nu știi sigur dacă aceste promisiuni au acoperire în realitate. O idee bună ar fi să îți domolești această pornire și să observi mai atent ceea ce trebuie.

Horoscop Fecioară – 22 octombrie 2020: Ai multe nemulțumiri legate de poziția de la serviciu, dar și de locul pe care îl ocupi într-un anumit grup. Ai putea lua decizii proaste, doar din cauza acestor nemulțumiri.

Horoscop Balanță – 22 octombrie 2020: Este adevărat că nu poți controla mare lucru din ceea ce te nemulțumește în acest moment, dar poate că nici nu e necesar și ai ajuns aici dintr-o mare neînțelegere.

Horoscop Scorpion – 22 octombrie 2020: Există riscul să te simți exclus dintr-un grup fără să fie chiar așa de neagră situația. În loc să te preocupe astfel de lucruri, mai bine îți cauți ceva mai constructiv de făcut.

Horoscop Săgetător – 22 octombrie 2020: Ești foarte interesat de o anumită poziție socială, fără să știi nici tu ce beneficii vei obține, odată ajuns acolo. E mai mult o nostalgie sau o amintire a unei neîmpliniri.

Horoscop Capricorn – 22 octombrie 2020: Ceva din planurile tale de viitor va deveni realitate, până la urmă, numai că este posibil să nu fie chiar partea pe care o dorești tu cel mai mult și ar fi bine să fii pregătit și pentru această variantă.

Horoscop Vărsător – 22 octombrie 2020: Cauți asigurări pe care este posibil să nu le găsești sau să le primești niciodată. E o căutare motivată de frici pe care nu le-ai rezolvat niciodată, le-ai ignorat, zicând că vor dispărea de la sine.

Horoscop Pești – 22 octombrie 2020: Ești tentat să pui la îndoială totul, inclusiv relația de cuplu și calitatea interacțiunilor cu partenerul. Intrebarea e dacă îți folosește la ceva toată această furtună interioară.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!