/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Încă 11 persoane, printre care și o doctoriță, au pierdut lupta cu noul coronavirus

missing
22 octombrie 2020, ora 17:11

Încă 11 pacienți, printre care și o doctoriță din Hâncești, au pierdut lupta cu noul coronavirus, anunță reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale. Bilanțul celor decedați a ajuns la 1 641 de cazuri. 

Totodată, informăm despre înregistarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 1631: Femeie de 68 ani, din r-nul Strășeni. Internată la data de 15 ocotmbrie, la SCM „Sf. Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatiemixtă, insuficeință cardiacă, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 1632: Femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 26 septembrie, la Spitalul MSMPS: Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 1633: Bărbat de 66 ani, din r-nul Anenii Noi. Internat la data de 15 octombrie, la SR Anenii Noi. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 1634: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 octombriem la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, insuficiență venoasă a membrelor inferioare, insuficiență cardiacă.

Deces 1635: Femeie de 63 ani, din r-nul Șoldănești. Internată la data de 15 octombrie, de la SR Șoldăești, la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică.

Deces 1636: Femeie de 60 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 28 septembrie, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 1637: Femeie de 71 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 03 octombrie, la SC Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cancer.

Deces 1638: Femeie de 68 ani, din r-nul Ocnița. Internată la data de 30 septembrie, la SC Bălți. Comorbidități: cancer.

Deces 1639: Bărbat de 47 ani, din Transnistria. Comorbidități: hepatită virală cronică.

Deces 1640: Femeie de 68 ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiomiopatie, insuficiență cardiacă.

Deces 1641: Cu profund regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a dnei Maria Botnariuc, în vârstă de 72 ani,  care activa în calitate de dezinfecționist în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești. Aceasta a fost internată la data de 12 octombrie, la Spitalul Raional Cimișlia. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și colectivului CSP Hîncești. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram