Într-o a doua sesiune din acest sezon, organizaţia europeană Euro NCAP a realizat teste de impact din nou pentru o singură maşină. Este vorba despre noul VW ID.3, primul electromobil al mărcii realizat de la zero pe baza platformei MEB.

Mult-anticipatul ID.3 este primul vehicul complet electric al VW și, după iconicul Beetle și Golf, duce compania la a treia generație de automobile. ID.3 este prima mașină din familia ID, cu multe alte modele așteptate în următorii ani.

Mașina apare cu merit în urma ultimelor teste ale Euro NCAP, cu rezultate bune în toate domeniile de evaluare. ID înseamnă “design inteligent, identitate și tehnologii vizionare”. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate rezultatele, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!