/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pilotul F1 Lando Norris a urcat la volanul noului McLaren Elva. Primele impresii

missing
22 octombrie 2020, ora 09:02

Pe măsură ce noul McLaren Elva ajunge în fazele finale ale programului său de testare și dezvoltare înaintea primelor livrări în cursul acestui an, starul în ascensiune al McLaren Racing, pilotul de Formula 1 Lando Norris în vârstă de 20 de ani, a avut unica ocazie să urce la volanul acestei maşini exclusiviste şi să demonstreze experiența antrenantă pe care o poate oferi.

S-a întâmplat pe circuitul Silverstone, casa Marelui Premiu al Marii Britanii.

Cel mai recent produs din linia McLaren Ultimate Series este conceput pentru a oferi cea mai pură distilare a emoțiilor de conducere. Cu un motor V8 twin-turbo cu 815 CP, care alimentează cea mai ușoară mașină McLaren Automotive făcută până acum, Elva este capabilă de accelerație și manevrabilitate feroce, care este atât exploatabilă, cât și accesibilă. Citeşte continuarea articolului şi vezi reportajul video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram