Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de existenţă, cel mai accesibil model al italienilor de la FIAT, Panda, a suferit un facelift după aproape 10 ani de prezenţă pe piaţă a generaţiei curente!

Chiar dacă în tot acest timp a primit doar mici actualizări în termeni de echipări şi echipamente, modelul a rămas cel mai popular automobil din clasa A+ din Europa, al cărui preţ de start este de sub 10.000 de euro în Italia.

Realmente vorbind, la exterior s-au schimbat uşor doar farurile şi stopurile, dar şi barele de protecţie, acestea din urmă fiind diferite în dependenţă de versiunea modelului. Pentru habitaclu se anunţă noi variante decorative şi mai multe dotări incluse în unele nivele de echipare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!