/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră: Actuala generaţie FIAT Panda trece printr-un facelift după aproape 10 ani de existenţă

22 octombrie 2020, ora 10:42

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de existenţă, cel mai accesibil model al italienilor de la FIAT, Panda, a suferit un facelift după aproape 10 ani de prezenţă pe piaţă a generaţiei curente!

Chiar dacă în tot acest timp a primit doar mici actualizări în termeni de echipări şi echipamente, modelul a rămas cel mai popular automobil din clasa A+ din Europa, al cărui preţ de start este de sub 10.000 de euro în Italia.

Realmente vorbind, la exterior s-au schimbat uşor doar farurile şi stopurile, dar şi barele de protecţie, acestea din urmă fiind diferite în dependenţă de versiunea modelului. Pentru habitaclu se anunţă noi variante decorative şi mai multe dotări incluse în unele nivele de echipare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram